Deti ticha

Deti ticha

Uväznené v tichu,
nepoznajú pýchu.
Melódiu dažďa, žiadne
zvuky ich nedráždia.

Dieťa ticha hlasno dýcha.
Dieťa ticha zvykne kričať.
Samo seba nepočuje,
tak sa tomu nečudujte!

Nevie čo je hudba, jeho
duša nie je hluchá; nemé
slovo vždy poslúcha.

Tieto deti blúdia tichom,
podvedené vlastným sluchom.
Autor slnečnica, 03.09.2011
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí