Sen?

Sen?

Anotace: ---

Pohlcena vůní
propadám se
na dno postele

Jako do vody hozená
plavu v peřinách

V závrati
padám sobě do klína

Vklíněna mezi svá chodidla

Chce se mi křičet

Vykřičet ze sebe vše,
co nevím

Ale ústa má
jsou zamčená

Chce se mi spát...
Autor Frakira, 11.02.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi dobré. Tvůj styl psaní se mi líbí

11.02.2006 15:22:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí