Jednou takhle večer

Jednou takhle večer

Anotace: tomu se snad ani nedá řikat básnička to je spíš jen takový výstřel do tmy =)

Když jsme tak v okně stály,
doutníky nás v ruce hřály,
a my jsme se světu smály.
věřím že na nás hledí andělé
je skoro noc přitom cítíme se bděle,
přitom ovšem cítíme se skvěle,
když alkohol nás v krvi hřeje.
Tak takhle vypadá večer náš,
když to výjde dáme i haš
Autor mr.cool, 03.09.2011
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to v tobě, ale piluj. Hledej slova ...

04.09.2011 10:06:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí