Baletka

Baletka

Anotace: ...

V růžovém sále
plném lesklých zrcadel
se krčí nesměle
křehká baletka.

Drží se za nohu
obvázanou lesklou stuhou.
Svou muší váhu
uzvednout nemůže.

Plave v moři.
V moři slaných slz.
Do vzpomínek se boří
a v očích má prázdno.

Chtěla by vše vrátit zpět.
Chtěla, jenže nejde to.
Z poupátka je zvadlý květ,
který ztratil vše,
pro co žil.
Autor Dona Quixote, 04.09.2011
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: J's .., jitka.svobodova, Kars, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podat baletce ruce prostě pomoci člověku vstát.. básnička křehká smutnivá krásná

04.09.2011 11:32:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí