Vidím, co vidět chci

Vidím, co vidět chci

Anotace: ***

Je zase tma všude kolem
Další den mi do ucha šeptá "sbohem"
A já se nebráním
Jsem připravená na vše, co se stane
Ticho v mém pokoji vládne
A já to neřeším
Jen splývám se vším kolem
Stávám se siluetou sobě samé
Vpíjím se do tmy a do ticha
Nemluvím, nedýchám
Dotýkám se jen vlastní kůže
A tiše šeptám : "Můžeš!"
A čekám nečekané
Bůhví, co chci, ať se stane
Věřící v zázraky, co lidský život mění
Možná to tak není
Možná vše, v co věřím, je stejné jako ostatní
Možná patent na život nevlastním
Možná nic nevím
A vidím jen to, co vidět chci,
jak řekli mi již mnozí
A i když přesvědčuji sama sebe,
že mohu dohlédnout dál,
možná mýlím se
a nejsem hodna
Možná to chvíli potrvá
a tma mě ještě mnohokrát vyděsí
Kdo ví
Život je tajemný
A záhadné jsou chvíle,
kdy se snažím uprostřed noci spát
Jsou to chvíle, kdy světy splynou,
a co má se stát,
vidí jen ten, co vidět je připravený
Mnohdy sám to neví
Mnohdy to nečeká
Kdybych to však byla já,
řeknu vám...
Autor unstoppable, 04.09.2011
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí