Už mi to dochází

Už mi to dochází

Anotace: ***

Není mi tolik, abych věřila
v happy-endy filmů či románů
Přesto věřila jsem dnům,
kdy jsi se mnou byl
Čas se zastavil
na těch pár chvil
Tak to přece vždycky bývá
Každý se usmívá
Každý chce tvého štěstí díl
Vždycky jsem rozdávala
Ať každý má, o čem snil
Já nehodlám prohrát
Hodlám se o své štěstí bít
Tak berte, co unesete
Vždyť pro co má člověk žít,
když má být na vše sám
Když můžu, rozdávám
Svůj smích, své objetí
Přátelství, své štěstí
Ze všeho dám minimálně půl
Však když si vezme každý...
Už mi to dochází
Život není o tom, co chceš dát
Můžeš sebevíc milovat,
jsou lidé, co chtějí jenom brát
Můžeš se o vše podělit,
ale pak musíš vlastní cestou jít
a budeš sama, budeš sám
Sobeckost není cestou,
ale musíš jít ty sám
a sám musíš vědět, komu můžeš co dát
Jsou lidé, co umějí jen brát
A jsou lidé, co vždy ti budou
tvůj úsměv,
tvou náklonnost,
lásku
opětovat...
Autor unstoppable, 04.09.2011
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, CULIKATÁ, Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou tací i tací, jsou různorodí:)

04.09.2011 13:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí