MILUJI A JSEM MILOVÁN

MILUJI A JSEM MILOVÁN

Anotace: Častá nevědomost: Milostná touha a láska jsou zcela odlišné pojmy.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Milovat a být milován
drahných padesát let
Nezdá se to i vám?
To není běžný svět!

Až v stáří se zjeví
co v mládí se neví
Vhodná setba i žeň
či smutné oči jen

Léty vše nevadne
Byly dny i nesnadné
Denně kolem vnímat
proměnnou krásu žen
a přitom navždy zůstat
vlastní ženou okouzlen

Tak i za ta dlouhá léta
láska jim dosud vzkvétá
*Že prázdná slova jen
když nadále vás svádí
stále jako kdysi v mládí?
Už ne však každý den?

To nebyl a není sen
Soudružnost lidí jen
jako kořen žeň-šeň
silou vůle znásoben
Autor RU 82, 04.09.2011
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Agniezka, Květka Š., hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí