Nekonečné řešení

Nekonečné řešení

Anotace: Kde není ohleduplnosti tam není tolerance.

Varnsdorf, Rumburk, Nový Bor,
Janov, Chanov, Litvínov.
Gipsy, Morgoš nebo Rom
je to průser jako hrom.

V multi-kulti společnosti
začíná to drhnout,
rozlícenej bílej dav
nechává se strhnout.

Korektně se vyjadřovat
když má zločin barvu jinou,
skoro radši držet hubu
a nechat dny tiše plynout.

Krásné Březno hnusné Ústí
Matiční jak stoka ústí,
dvě bytovky - černý stín
domkaři maj z toho splín.

Nepřizpůsobivá chátra
krade lže a rabuje,
slušný lidi na potkání
urážkama fakuje.

Kolem mračno "humanistů"
radí jak to "řešit" líp,
přitom ani jeden nechce
v jedné čtvrti s nima žít.

Nekonečné řešení
tisíce a jedné noci,
náctiletá lůza drží
svojí oběť ve své moci.
Autor ZENITZERO666, 04.09.2011
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: Oxík, Ružka, Miskitka, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no z toho mi docela mrazí...

05.09.2011 18:44:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí