***

***

Anotace: ***

Pod kouskem hvězdné oblohy
kus touhy zakázané.

Za slunečných dnů
třpyt dálek v očích.
Duše snílka a nekonečná víra
v lepší zítřky.

Kus květiny prorůstající dlažbou
vyvplávající něhu
i sílu dálek.

Poblouznění duše...
Autor Chechtalka, 04.09.2011
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí