Ráno

Ráno

Anotace: někdy se to tak stává...

Nesnáším rána,
kdy se budím se slzami v očích
Pomalu neznáš ani ten důvod
A pak se probudíš
A pak si vzpomeneš
Bude to jako přílivová vlna
Smete tě to z povrchu
Uvnitř jen nekonečná tíseň
A neschopná slabost tomu vzdorovat
Nejde s tím bojovat
Noc ztlumí tento nářek
Dá klid mým snům
Pak se zase probudím...
Autor kiksik, 05.09.2011
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: Aida, Radek.oslov.Šafárik, Holka z davu, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné

25.09.2011 12:50:00 | Mortu

Vážně neskutečný, jak tady vidim popsané PŘESNĚ moje pocity.

06.09.2011 16:53:00 | Holka z davu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí