Wendy

Wendy

Anotace: :-)

Sedím si nad sklenkou brandy,
a přemyslím kde jsi má Wendy.
Odbyla půlnoc, tys ještě nepřišla,
a ta má brandy mi stále nedošla.

Mé srdce touží jen po tobě,
vis to, víme to, patříme jen k sobě.
Nalévám si další a další sklenku brandy,
Snad nezapomněla jsi na mě má Wendy.

Pral bych si v náruči tě mít,
presto mi nezbývá nic než pit.
Nemohu-li s tebou tedy být,
Mohu však o tobě jen a jen snít.

A náhle jsem ji spatřil, mou krásku,
spanilou dívku a mou životní lásku.
Oh Wendy, byla jsi tak krásná,
zářilas jak hvězda na obloze jasná.

Tvé tělo, ruce, Tvé modré oči,
celý svět se se mnou náhle točí.
Jsem šťastný, ale na jak dlouho jen,
vím, něž skonči noc a přijde den.

Všechno jednou skončí, i tato noc,
přesto tě vždy budu milovat moc,
zas jednou sednu si ke sklence brandy,
a budu na tebe vzpomínat má milá Wendy.
Autor Metalgirl, 05.09.2011
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí