Minulost

Minulost

Anotace: zapomenout je nejlepsi

Minulost

Proč nás minulost tolik trápí
nedokážeš na nic zapomenout
pořád tě pronásleduje jak temný mrak
co nad hlavou ti pořád straší
bodá tě do otevřených ran a nezmizí mávnutím ruky
nemůžeš jít dál,dál do předu
minulost tě pořád drží
a myslet na budoucnost je čím dál horší
mám plnou hlavě myšlenek co mě trápí
tam uvnitř v nitru mě je to v mé hlavě
mám pocit že bouchnu chci zapomenout
už nechci myslet na náš svět
Autor Héďa2, 11.02.2006
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí