TROCHU ÚCTY

TROCHU ÚCTY

Anotace: Ledacos vyžaduje naše ocenění i soucit.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Jsem kverulant!
Nesouhlasím zase
že někdo neb něco
je špinavé jak prase

Každý v péči člověka
ať se nikdo neleká
v chlévě či na poli
tak čistý špinavý je
jak chovatel dovolí

Neurážejme však
vepře, krávy ni voly
nadávka je nebolí

Život mají tak krátký
že k závidění není
projdou jatek vrátky
k našemu nasycení

Proto nás až ničí
krutý koloběh žití
Autor RU 82, 05.09.2011
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úcta je životní nutnost...
proto ctím druhé

08.09.2011 11:32:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí