PRO TEBE

PRO TEBE

Anotace: pro Kiwouška

Nedokážu ted asi slovy říct,

jak moc jsi mi přirostl k srdíčku..

Dokážu Ti svou lásku dát,

pohladit i políbit Tě.



Raduju se,jásám!

Jsi Něha,

po které tolik toužím,

Jsi Porozumění,

které hledám a nacházím.

Jsi Síla,

co mě chrání,

Jsi Víra

mých všedních dní,

Jsi Krb,

co mě krásně zahřívá,



Jsi Plamínek naděje,

.



JSI



Děkuji,že jSI..
Autor swetlex, 05.09.2011
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí