proc

proc

Anotace: kazdy je nejaky

Proč?

Proč do duše ti nevidím ,
proč přede mnou zavíráš krám,
proč ani jedno slovo ti nevěřím,
proč před nás stavíš hráz.

Věříš,že navždy zůstaneš sám,
věříš že nikdo tě nemá rád.

Tvé pocity tě však jednou úplně zničí,
roztrhají tě a změní tě v prach.

Tak otevři se,otevři svou pravou tvář,
ukaž že nejsi lhář,že v sobě dobro máš.

Snad pochopíš,že už nejsi sám
a schovávat se je už klam,
pro tebe už cenu má přestat konečně lhát,
tak prozraď co máš na světě rád,
ať na to už nejsi sakra sám.

Pochop,že v lásce nejsi silák a rváč,
že jsi snílek a dobrák,že umíš se smát
a radost rozdat,že nejsi paličák.

Mračit se a plakat cenu nemá,
vždyť život věčně netrvá
a každý z nás má určený svůj čas i ty i já………..
a říkat koho máš rád,není přeci špatné,
když je to tak jak říkáš.

Tak už se nemrač a nebuť takový puritán,
který nemá nikoho rád,vždyť to přeci není tak!!!!!

Jsi člověk jako každý z nás, a ne robot,
který rozum nemá a cit nezná,jsi teplá krev
a bytost lidská,jsi bytost z lásky vzešlá,
jsi někdo na koho se přestat myslet nedá.

Tak buť věčný optimista,a ne hlupák,
který jsi chce jen něco dokázat,radost nezná
a pouze kleje kolem sebe.
Autor Héďa2, 11.02.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí