another lucky story

another lucky story

Anotace: ok

nepoznal jsem, že zas vynechal jsem ráj
takže tohle je asi naše good báj
desátý a báječný
bez otázek

nevěděl jsem, že dostal jsem zas další eso
pak zas čekání na intermezzo
bez tvých árií
mezi několika směry

netušil jsem, že na křižovatce jedu na zelenou
před očima jen dálnici mám
hladkou
a bez odpovědí

nevím

těším se na další good-báj

a nezapomeň zamávat
Autor ego_nothing, 05.09.2011
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí