Nic a tma

Nic a tma

Anotace: Tak trochu o slepých.

Nic a tma

Ty, když jdeš za tmy spát,
zavíráš oči
a tím až odhalíš,
jak svět se točí.

Jitro vítáš zas
zvednutými víčky,
šálí tě barvami
skákající míčky.

Slepec, ten otvírá
oči, když jde spát.
Barevné sny dlouhé
nechá sobě zdát.

Ale až ráno střetne,
oči své uzamkne,
jen duší vidí svět,
záští se nezalkne.
Autor E., 05.09.2011
Přečteno 389x
Tipy 8
Poslední tipující: To je ONA, Danger, Anjesis, Liška76, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

správně vidíme jen srdcem...jen ho umět použít

22.02.2012 17:38:30 | Danger

Zrak je dar kterého si lidé málo váží..moc pěkná..

28.11.2011 17:17:11 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí