Spreyopithecus Chaluhensis

Spreyopithecus Chaluhensis

Anotace: Zhulená nálada a v ruce sprej, na Jana Kalába u Těšnovský zdi si hrej. Zhulenej jak J.X.D. publikuju svoje sny, přecházím ulici přetahuju zdi.

Nic na mě není
jsem ztějesněná šeď,
proto se mi nedivte
že maluju na zeď.

Nemůžu změnit sebe
tak měním aspoň prostředí,
do kterýho jsem se
kdysi musel narodit.

Betonová šeď a šedivá zeď
divná prázdnota, prázdná nicota.
Barvy duhy, černá bílá
trysky spreje je ta síla...

...která změní svět,
a na dobro překryje tu betonovou šeď.

Praha je tak velká
lítaj nad ní mraky,
tak na jeden sedni
a prolítni se taky.

Modravej kouř THC
stoupá z mojí hlavy vzhůru,
jak oslavit život?
Zabít noční můru!

Ulice je
výkladní skříň společnosti,
čím víc šedi
tím je to s ní horší.

Jsem co jsem
a vypadám jak vypadám,
kde jakej fašista
mě furt za to napadá.

Chodím ulicemi
pozoruju cvrkot,
s kouřem trávy na dně v plících
sleduju ten hukot.

Město zkrásnělo
ač celý ztemělo,
za žádnou cenu
se mi ještě domů nechtělo.

Euforická nálada
slunce zvolna zapadá,
tráva vadne světlo žádné
držkou k zemi dopadám.
Autor ZENITZERO666, 06.09.2011
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Fanosh
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem to tak tenkrát myslel:) Většina mejch "básniček" z 1. poloviny 10. let 21. století
byly spíš hip-hopový texty;D Tohle
je slepenec několika znich=D)
Ale vem si to - 1. pol. desátých let. To zní stejně zvláštně:b)

10.09.2011 11:42:00 | ZENITZERO666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí