VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 5

VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 5

Anotace: Co Múza šeptala, aniž se zeptala.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

PRACANT
Můj manžel nikdy nezahálí
Třeba jen vlastní verše chválí
zasněně oknem hledí v dáli

Někdy se toulá v nedohlednu
Já unavená, že se ani nehnu
ráda, když si na chvíli lehnu

Pravda a příběh to není celý
O práci se mnou a rád, se dělí


OBAVY
Tvé zarputilé mlčení
zdá se dosti podivným
Způsobeno násilím
nebo pudem tvým
Odpovědi tvojí
v cestě nic nestojí


NEROZHODNSOT
Nevím co s tím
Co mohu, nemohu
a smím?
Je mi až do breku
Musím překročit
svůj stín!
Autor RU 82, 06.09.2011
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Fanosh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí