Čas čekání

Čas čekání

Anotace: nevím co k tomu víc říct ta slova mluví za vše...

Schovávám za svíčky svou tvář,
marně popoháním kalendář,
čas však stále stejně běží,
než dojdeš do města se stovkou věží.

Tvá slova z dálky hřejí,
já ohlížím se po naději,
která nám schová krásné chvíle,
občas se chová rozpustile.

A moje touha po tvém těle,
těžko by mohla neznít skvěle,
tvá náruč hebkou lásku dává,
a v dalších dnech je vášeň hravá.
Autor majdik 2, 06.09.2011
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: E.T.Jane, Donne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká a rozpustile jemná!

07.09.2011 10:29:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí