Žít

Žít

Anotace: nudila sem se při češtině

Hematit v nebi,
křídou kreslím mraka.
A samragdem lesy, růženínem vřesy..
*
Nehybná, tichá straka.
Nedýchá.

Všemi čísly hýbám smysly.
Vůní kávy hýbáš myslí.

V koutech bytu křižák
hledí na svůj kříž.
Přemýšlíš.

Jiskry odlétnou a uhnízdí se za víčky.
Když pohlédneš pozorně,
pak uvidíš ty jiskřičky.
Do kolotoče pocitů, co blýská barvami.
*
Straka prolezlá larvami.

Uslyšíš zvuky.
Anderson a příční flétna.
Spojení. Nechat krásu znít.
Nelenit.

Hýbat se do rytmu a říct, že chceš žít.
Autor Live to fight, 06.09.2011
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Špáďa, Danger, Back to Blackness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Nuda" je leckdy skvělá věc!
Však nudí se jen pitomec!

27.09.2011 23:52:00 | Špáďa

Zajímavé ingredience v tomto pokrmu...
Dá se to vstřebat a hezká tečka.

20.09.2011 17:25:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí