Ráj

Ráj

Anotace: -

Jsem v růžích
A jsem v kopřivách
Má postel..
Pluju v ní na vlnách duhy
A podléhám invazi hvězd
Zářících jak lidská srdce

V bezedném nebi
Si smočím nohy
V očích se mi odrazí hvězdný jas
A svléknu svá ukrytá slova
Svléknu svá slova..
Autor Human Shadow, 07.09.2011
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Víla, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí