OTUŽÍLEC

OTUŽÍLEC

Anotace: jedna v nářečí. (MS)

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Voda má enem třinác stupňú
aj tak do ní hupnu
Dívám sa, mám husí kožu
Z teho aj infarkt dostat možu

Zimú sa ňe hlava točí
snáď voda, teče z očí
Nic sa šak neděje
toto jisto zahřeje

Vzpomjenka na tropické noci
o dovolenéj, letos v Soči
Autor RU 82, 07.09.2011
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, CULIKATÁ, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí