Po schodoch

Po schodoch

Anotace: zvuky od sousedů

Večerní chvilky
U kladívka a pilky

Soused ženu tluče
Hlava nehlava
Nechce vařit uklízet
A tak dostává

Naproti zas jeden pán
Svojí starou řeže
Je to láska jako trám
Přeříznul jí vleže…

No a další z chlapů
Je fuck nevinný
Je jako sůl bitej
Od svý DOMINY

Abych nezapoměl
Na souseda Emila
Ženská na něj řve
Dělá z něho debila

Jsou to krásný večery
Plný zvláštních tónů
Příběhy a aféry
Jen tak bez pardónu…
Autor Bean, 22.11.2004
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

°°°

16.01.2008 19:48:00 | MalaIzis

* tak teď jsi mě dostal, sweety...
Hozená do minulosti mizím, ať se jí zas oprostím.Přijdu jindy. Pa.

07.12.2007 17:54:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí