Zamilovaná

Zamilovaná

Do vody šla
holka jako sen
A já
jako blázen
topím se v jejích
očích

Do modrých vln
spadají vlasy
Ona
jako blázen
topí se v jejích
tůních

Měla svůj sen
holka jak voda
Plyne
a tak klidně
topím se v jejích …

- Báseň je zjevně nedokončená
Autor Jan Rydl jr., 07.09.2011
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí