ŽÁRLIVOST

ŽÁRLIVOST

Anotace: Co může potkat každého.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Miluji tě,
A stále více
chřadnu
čím víc chci tě
Z lásky jen pocit
jinak už nic

Miluji tě
jiný spí vedle tebe
Tvrdí to i snář
a ty to nepřiznáš
Pro mé uklidnění
nic už není

Miluji tě!
Abych se bál
Co bude dál?
Autor RU 82, 08.09.2011
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí