Do pekla

Do pekla

Anotace: ...cesta vyšlapaná...

Do pekla cesta vyšlapaná,
dnešní noci zemře panna...
Pro pár bylin, luční kvítí,
hranice už do tmy svítí...

Dnešní noci nejdeš spát,
máš ji rád, však tys ten kat...
Udal jsi ji inkvizici,
plamený polibek líci...

Do pekla cesta vyšlapaná,
né pro pannu, pro jednoho pána...
Autor Izza, 08.09.2011
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, j.c., synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poezie v lidovém tónu...
Mám rád tento retro styl a taky tak občas píšu.
***

09.11.2011 11:04:48 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí