Výhled z okna duše

Výhled z okna duše

Anotace: včera v noci za euforie, dneska ve dne za melancholie.

a zase tři hodiny spánku,
ty poloprázdné sny
a prázdné hlavy,
ty pusté myšlenky
a chtíče,
jež rozdírají tělo,
jako klíče
od naplněných touhou srdcí.

drásává bolest hryže spánky,
svou váhou tíží
jako tanky
za války.
druhé světové.

a slza
jako sníh
skapává po řasách
a po tvářích
si kříží cestu,
leč neuniknou
svému trestu -
být osušeny v peřinách.

a skřeky vyjíc
jako vlčice,
jež bloudí lesním tichem
sama,
a s krinolínou
jako dáma
si lížu rány se solí.
Autor korncaffe, 08.09.2011
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí