Jízda

Jízda

Anotace: ,-,

Vztyčil jsem žebřík a opřel jej o šedivý mrak
který zakrýval slunce
Cestou nahoru jsem chytil holuba a s chutí poobědval
Poté jsem se usadil na mraku
a čekal
Dole stál můj domek
Oknem jsem viděl přítelkyni
Jak právě dává štrúdl do trouby
Všimla si mne
a zamávala mi
Sedla si pak i se psem na verandu a koukala
jak dřepím na mraku
Bylo mi jasné
že se usmívá
měla totiž ráda tyhle moje jízdy
V mraku pode mnou to zarachotilo
Dal jsem jí proto znamení
aby se šla schovat do domku
První kapky deště posvětily zemi
Zahřmělo
Zahajovací blesk ještě nebyl ten pravý
ale po druhém už jsem skočil
Chytil jsem blesk pevně
a on se mnou divoce svištěl po nebi
Řval jsem a pobízel ho
Házel mnou ze strany na stranu
a já tam nahoře vlál jako sako ve větru
Pán blesku a nebes
Až někdy pojedete na blesku
za žádných okolností se nepouštějte
jelikož on je podlý a zajisté vás už nechytí
Držte se zuby nehty
a věřte mi
stojí to za to
Když začal blesk slábnout
sklouzl jsem po něm zpátky na zem
Přítelkyně mne celého očouzeného a s vlasy trčícími přivítala
Smáli jsme se jak malé děti a tančili
Pes skotačil kolem nás a radostně štěkal
Štrůdl už tou dobou provoněl celý dům
Bylo načase ho vyndat z trouby
Autor johNMadhead, 08.09.2011
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Trauma, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné. Dík za tip na nedělní výlet ;)

21.09.2011 22:58:00 | Trauma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí