Anglie

Anglie

Anotace: No není to zcela o Anglii :-)

Sama v zemi, né tak cizí..
Daleko od všech které miluji.
Hledám tu city, jenž jsou rizí
Že nebudu sama si slibuji...

Však jsou to jen slova
co mě nenaplní..
prázdná voda
jenž se smutně vlní

Lístek opodál
jen tak stál
do vody jsem ho vtáhla
on však netušil
že po lásce jsem prahla...

Nyní nevím proč mě vídat chceš....
Jen pro chtíč jenž točí světy?
Pokud ano, tak radši běž...
proč bych ti znovu měla líbat rety?
Však jsem jím nyní nakažéná..
a vše jsem ti snáze dovolila
byla to pro mne náhlá změna
když jsem se ti podvolila..

Vím, že vše nemusí být jak se zdá
Směl jsi víc než ti druzí..
Ale hlas se tiše ve mne ptá.....
...
...
V čem jsi pro mně tak vyjímečný....
Autor Castiza, 08.09.2011
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, umělec2, enigman, Laivindia, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samota v dáli ...

06.10.2011 10:57:00 | umělec2

na každé uštknutí je protijed...

04.10.2011 19:36:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí