Podzimní melancholie

Podzimní melancholie

Anotace: pro tebe, ač si to nikdy nepřečteš...

V mrazivé mlze
šedivý svět
sama v něm
nevím jak zpět

Studí mě ruce
od mého srdce
v podzimním děšti
zastavilo tep

píšu ti vzkazy
na zamlžená okna
co nikdy neuvidíš
o tom jak scházíš

Hledám ztracený úsměv
záchvěv štěstí
v napadaném listí
trochu něhy
teplo tvého těla
co se vytrácí
s podzimními dešti
Autor Alain, 08.09.2011
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí