Zapalte svíčku

Zapalte svíčku

Anotace: O smrti, nejedná se sice o pád letadla, ale chtěla bych tím tak trochu vzdát hold mrtvým hokejistům, kteří zahynuli při letecké katastrofě. R.I.P.

Mračna plná deště,
a z komínů stoupající dým,
duše žije věčně,
i když tělo halí smrti baldachýn.

Zářící auta reflektory,
to poslední, co mé oči viděly,
pak temnota, když mě koly,
na částečky drtily.

Mé tělo na zemi v kaluži,
tam pohlidně v tratolišti krve leží,
až z toho člověku na kůži,
hrůzný záchvěv chlupy ježí.

Mých bližních padající slzy,
mrtvé tělo trhající matce z objetí,
neplač, že odcházím příliš brzy,
jen řekni miluji tě, než má duše navždy odletí.

Cítíš mě tady?
Já těď pokládám ruku na tvé rámě,
zvedni oči, a zapomeň na mé vady,
ano, takto je to správně.

Teď už jen zapalte svíčku,
a nechte mé tělo být,
pak svazkem zlatých klíčků,
navždy uzamkněte v srdci svém, ke mě vrtošivý cit.
Autor Annie the wolf, 09.09.2011
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Metal Lady, FrankieLamprt
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí