JE TĚŽKÉ TO POCHOPIT

JE TĚŽKÉ TO POCHOPIT

Anotace: ....

Podprahové vnímání
jak přelstít smrt
když bez vyzvání přichází
v jednom okamžiku
energie tě pohání
v druhém škrt
život odchází
má to systematiku

na jednom konci světa
letadlo spadne
a na druhem
žena porodí své nádherné dítě

zmar a štěstí
ruku v ruce
jako bratří

láska v neštěstí
tma i slunce
to už odedávna k sobě patří

vím....je těžké to pochopit
ale prostě tak to je
příroda je živel
a člověk
jí nikdy nespoutá
nějakými pravidly
a ani nikdy neovládne
jak jsi bláhově myslí

sopky tu byly dávno
před námi
jsou a budou
i po nás
jako obrovské záplavy
a destrukční tornáda
a oheň co nelze uhasit
a ohromná zničující zemětřesení
a sesuvy půdy
vlivem neustálých dešťů
a obrovská sucha
kdy voda je cennější
než zlato
není to naše chyba
a ani to nijak neovlivníme
takhle to prostě funguje
už milióny let
jsme jen další evoluce
co po ní přijde,zase něco nového a dokonalejšího.
Autor ZILA78, 09.09.2011
Přečteno 364x
Tipy 28
Poslední tipující: Jin&Jang, Agniezka, ECHO PARAZIT, la loba, zenge, labuť, Azure angel, Mbonita, Jiná, hatlapatla, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moudrá pravda chlape....luxus.

14.09.2011 21:00:00 | ECHO PARAZIT

Zase srdcovka!taky to tak vnímám

12.09.2011 12:03:00 | la loba

a všechno plyne stále dál..a my s tím..a bude to ještě horší..

10.09.2011 13:08:00 | Jiná

Tak to prostě je. Měnit můžeme jen sami sebe. st

10.09.2011 10:35:00 | hatlapatla

Kdo udělal ozonové díry?
Mi neznáme vlastní míry
přesto ovšem škodíme..
to je reakce..co chceme?

09.09.2011 22:32:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí