TAK JAKO STOJÍ ZA TO, TAK PRO TEBE

TAK JAKO STOJÍ ZA TO, TAK PRO TEBE

Anotace: O lásce a zatracení...

Sám jeden z mnoha jsou,
a pro něž nedýchá,
se do noci vtančí nahotou,
i chvíle proslýchá.

Slzami očí asi znaj,
a pro něž mžím,
se promění můj kraj,
i ve dne vším.

Tak jako stojí za to,
tak pro tebe,
se třpytí očím zlato,
i hvězdné nebe.

Slov vykřičených v hlase,
se srdcím poroučí,
bojí přežít v čase,
jenž si zaslouží.
Autor kleibr00, 09.09.2011
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, čas.běží
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí