NEBOJÍM SE

NEBOJÍM SE

Anotace: ....

Hodiny pláčou vteřinami
vzpomněl jsem si na tebe
v koloritu národní lípy
a všichni známí
náměstí na boso zebe
šátečku trojcípí

skládám slib
hrdě budu bránit tuhle vlast
úplné a veřejné přiznání
experimentální trip
děvky,krev a chlast
bez zaváhání

voják
u bělavé zdi
cedník kulek
jako hvězdy
vystřílené do nebe

nebojím se
i když zazní úderníky
a idea podlomí se v kolenou
nebojím se
v rámci etiky
hrdost mi nevezmou
nebojím se
tak vám díky
i když vím
že jednou
na mě zapomenou.
Autor ZILA78, 10.09.2011
Přečteno 235x
Tipy 29
Poslední tipující: Jin&Jang, ECHO PARAZIT, la loba, hatlapatla, labuť, Azure angel, Mbonita, Jiná, hašlerka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejen za tebe! :-)))

10.09.2011 07:27:00 | hloubavá

bambulka to za mě řekla

10.09.2011 00:57:00 | René Vulkán

... hodiny pláčou vteřinami...
... jako hvězdy vystřílené do nebe ...

... nejenom ... ale obzvlášť toto jsou krásné části ...;-)

..

10.09.2011 00:35:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí