FKK oprám BARBORA

FKK oprám BARBORA

Anotace: Poslední lázeň ve sluneční září a vlastním potu

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Slunce vzduch prohřeje
a je tu nová naděje
S úsměvem na tváři
oči všem zazáří

A my v těchto dnech
nepopadáme ani dech
Ať jsme na nuda pláži
letos dříve než komáři

Jak stvořil nás Pán
Hurá! teď na oprám
Vzájemně se tam dvoří
Voda čistá jak v moři
to potvrdí každá laborka
A patron? Víla Baborka
Autor RU 82, 10.09.2011
Přečteno 527x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí