Do srpna se rozsvítily

Do srpna se rozsvítily

Anotace: odcizení

Do srpna se rozsvítily
žhavé lampy jeřábů
na obloze bílý bílý
beránek

možná někde stejně stojí
kdosi s hlavou zvrácenou
zavěšený na roh mraku
duší svou

Beránku můj bílý bílý
Beránku na nás otřes se
abychom se zahojili
usmířili se

obilím se proplétají
křídla modrásků
natřasené kousky nebe
Beránku
Autor Magdalena Křenková, 10.09.2011
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, M3rryMarta Valenová, Mbonita, Stoneman, Flamy, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí