HLUBINA MÝCH SNŮ

HLUBINA MÝCH SNŮ

Anotace: Jednu předělávku na Bílýho jezdce měl Lou Fanánek Hagen pod názvem Pozor jez. Další pokus učinily Morčata na útěku dílkem Máš má motorová pilo dávno spát a tahle verze legendární Landovy písničky je moje.

Hledám v temných hlubinách
plamen který zhasíná.
Hledám v černočerných tmách
jednu věc z níž nejde strach.

Hledám vodu na poušti,
srdce který odpouští,
hledám svoji naději,
sny jež se mi zdávají.

Letí touhy letí tmou
na příč blbou Evropou,
štěstí, láska, peníze
ztrácej se v černý díře.

Kolik tužeb kolik snů
realita zdrtila,
zoufalství a beznaděj
váží se tu na kila.

Tak hochu trochu kuráže
drž se bitvy prohraný,
čas ti ještě ukáže
jak je to tu posraný.

Letí touhy letí tmou
na příč blbou Evropou,
štěstí, láska, peníze
ztrácej se v černý díře.
Autor ZENITZERO666, 10.09.2011
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí