Předpoklady

Předpoklady

Anotace: ...

Zaplavíme sluneční přístavy
Svitem naší představy
A zatajíme vlastní dech
Nostalgickým bojem o příběh.

Přineseme zimní pouště žár
Tam nahoru, na stožár
A za stvrzeného předpokladu
Vykouzlíme mystickou báji o pokladu
Z diamantu vlastního života.

Zaženeme nepravdivé předpovědi
O zatajené výpovědi
A zažehneme věčné pochodně
Poté, co pouze přechodně
Vkročíme do temnoty.

A až protančíme zimní bály
A zjistíme, že zakázaná jablka již nedozrají,
Úspěšně se přesvědčíme,
Že listí možná opadává a ledy tají,
Ale zázraky zimní mraky stále ještě protínají.
Autor Denael, 10.09.2011
Přečteno 273x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, labuť, strašidýlko-střapatý, Mbonita, Stoneman, Juan Francesco de Faro, Bambulka, E.T.Jane, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skoro bych ji přehlédl, moc hezká

30.03.2012 11:25:44 | kočkopes

táto sa mi páči, moc! takže ST a k obľúbeným :-)

30.03.2012 11:22:49 | gallatea

Děkuji, vážím si toho :)

30.03.2012 12:40:47 | Denael

...
zázraky jara i zimy
každého roku koloběh
/stejný a přesto tak jiný/
směňují kouzlo za příběh ...

...mile zasněná ...

10.09.2011 17:01:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí