Dej mi víc

Dej mi víc

Anotace: Napsáno pro kytaristu a zpěvačku z kapely, kteří se spolu rozváděli... Bohužel tu není kategorie "Texty písní" či "Písně", tak to dám sem...

1. Pěkné díky za chvíle s Tebou,
světlo v očích a náruč vřelou,
s Tebou vstávat a s Tebou jít spát,
vážně to mám rád.
2. Když seš blízko tak plácám sliby,
stačí kývnout, já sjedu řeku Mississippi,
Ty jen koukáš a nevidíš ten,
svět, ve kterém jsem.
R: Dej mi víc,
než si troufám říct,
pak bláznům narostou křídla.
Dej mi víc,
já Ti lásko, vyjdu vstříc.
3. Jeden pokoj, dva cizí světy,
těžkej vzduch a kytara co chce Ti,
zahrát pár tónů a něco Ti dát,
víš, zkus to tak brát.
4. Nejsme děti a ani starci,
máme čas, vždyť nejsme štvanci,
možná dneska nejlíp večer víš,
zkus jít ke mně blíž.
R: Dej mi víc,
než si troufám říct,
pak bláznům narostou křídla.
Dej mi víc,
já Ti lásko, vyjdu vstříc.
5. Pěkné díky za chvíle s Tebou,
světlo v očích a náruč vřelou,
s Tebou vstávat a s Tebou jít spát,
vážně to mám rád.
6. Nejsme děti a nejsme starci,
máme čas tak nechtějme stát se psanci,
možná dneska, možná o den dýl,
najdem cestu, najdem cíl.
R: Pak dáš mi víc,
než si troufám říct,
pak bláznům narostou křídla.
Dáš mi víc,
já Ti lásko, vyjdu vstříc.
Dej mi víc,
než si troufám říct,
pak bláznům narostou křídla.
Dej mi víc,
já Ti lásko, vyjdu vstříc.
Autor VD, 11.09.2011
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí