jdou samotáři....

jdou samotáři....

Anotace: řeknu a já ti na pošeptmu/saifert/

Jdou samotáři a já oči jako v závějích
jako by pocit zvedne závoru
po slzách posledních rozhovoru
bloudících nadějích

Před světem kde mlčí spoustu návratu
do řádek do písní té nejtišší
poslední hledání, než zalepím záplatu
slova když se zaplaší

proč každý z bláznu je jako bloudící mnich
každý se nikdy už nepotká
ale domu vratka, když čeká matka
když přijde první z posledních

Jdou lháři, jsem jeden z nich
pořád stoupám na horu
světy jako z černých hororu
Jdou sámotaři a já v oči v zavějích
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.09.2011
Přečteno 220x
Tipy 23
Poslední tipující: Hazentla, PIPSQUEAK, hatlapatla, CULIKATÁ, labuť, danav, zenge, hašlerka, Mbonita, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobře napsané :) Málem jsem ji přehlédla - to by byla škoda ;-)

28.09.2011 18:49:00 | Hazentla

K zamyšlení a věř, že docela velké, když podívám se kolem... ST!***

11.09.2011 18:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí