Novostavby trosek

Novostavby trosek

Anotace: -

Touhou mořeplavců, dobrodruhů
Prohlubujem důlek
Vysezený v gauči
Potřísněném krví zavražděných snů

Signály v polích z kruhů
Na stole z půlek
Člověka poučí
Až vtetujou se navždy do laku

Do kůry rozvětvených mozků
Co zakrní
Pak rodí pláňata
A k obloze se marně pnou

Tak podle plánu mnozí staví trosku
V ní jako na trní
Je další troska počata
A vydávaná za novou.
Autor Bolder, 12.09.2011
Přečteno 218x
Tipy 10
Poslední tipující: chicacheca, Anjesis, hašlerka, labuť, Mbonita, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí