Do života mi vcházíš

Do života mi vcházíš

Anotace: ale jsi stále v nedohlednu...

Sbírka: Druhá šance

Když se rozhlédnu kolem
zjistím že něco mi tu schází
někdo kdo mi do života vchází
a hned na to z něj odchází

Někdo s kým trávil bych rád čas
slyšet její hlas
teď píšu jí každý den jen vzkaz
ale pokaždé když vidím ji zas a zas
proběhne mi po těle vždycky mráz

Oči se mi pokaždé rozzáří
a vyčaruje úsměv ve tváři
hned člověk radostí září
Jen ona mi v srdci radost vytváří

Uteklo již spousta vody v řece
musíme se vidět přece...
Autor Jacob P. Verlaine, 12.09.2011
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí