Most

Most

Anotace: Most do nekonečna.......

Na konci ulice
je do nekonečna,
Most.

Je jednou z tisíce
tak proč mi říká,
dost.

Jak peklem projít mám
když nemám sebou
kříž.

Jak ukrýt noční pláč
tak ať ho
neslyší.

Na konci ulice
je do nekonečna
Most..................
Autor DERALTE, 12.09.2011
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí