Slabiky nehledání

Slabiky nehledání

Anotace: A ten den přichází, až když to nečekáš. A ta noc vychází nad obzorem, až když žezlo na chvíli jiným rukám přenecháš...

Procházka
A pod hradem
Planoucí hvězdy,
Když odhadem
Odpočítáváš
Vzdálenost
Centimetru ve zdi.

Vidina
Před časem
Již zazděná,
Co vrátila se zase,
Aby přinesla nám v čase
To, co odnesla
Předčasným zvěsti-hlasem.

Záhada
V nevyřešeném
Napětí
A motýli s můrami
Pro jednou odletí
Do polojasné noci.

Nerozumím
Snění v realitě bdění,
Zastřenému nádechem
Mořského vševědění.

A ta kulisa
S mužnými rysy
Zahání stíny
Vlastními obrysy.

A ta žena,
Stojící na prahu
Jednoho předpokladu
Ve své touze o pokladu
Procitá v novém protikladu
Představy o základu.

A ta noc
Přichází na pomoc
V době nečekání
Na prosvítání
Skrytých písmem,
V nichž vězí ta bájná moc
Slabik nehledání.
Autor Denael, 12.09.2011
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, hašlerka, CULIKATÁ, Elisha, Juan Francesco de Faro, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí