Dokonalé křivky ticha

Dokonalé křivky ticha

Anotace: ...

Jen další z těch bezesných nocí
co strávím poslechem Vltavy až do rána
Z vedlejšího pokoje
doléhá tikot starých hodin z vetešnictví
kde prodavač tenkrát stíral prstem prach ze svých rtů
S cigaretou v ruce
předstírám čistotu duše
ve špinavých peřinách
Popel líně odpadává na parkety
mezi dokonalé křivky ticha
které mě dohání k šílenství
Autor Barbr, 12.09.2011
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední dobou bolestně postrádám dokonalé křivky ticha ...

12.09.2011 21:55:00 | Zefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí