Kráter Catharina..

Kráter Catharina..

Anotace: .. na Měsíci

V kráteru Catharina
neumím nalézt
vnitřní klid, z láhve džina
vypouštím, nález

aby v kráteru našel
- spřízněnou duši
teprve když se vznášel
kolem mých uší

šeptl mi její jméno
nejhezčí z hezkých
zde všude ze skal čteno
zpod hvězd nebeských

svítících mně i Luně
v obličej bledý
spím s prázdnou lahví v lůně
ne naposledy

schoulený do klubíčka
sám, ani s džinem
pláchl mi do sluníčka
snad se neminem

s Kateřinou.. má snaha
shledat se, marná
svlékla srdce donaha
zrudla čekárna
Autor Petbab, 13.09.2011
Přečteno 230x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, hatlapatla, Donne, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí