múza, ta proradná kurva

múza, ta proradná kurva

Anotace: .

neříkám nic ani nedutám
kdo se schoval nevyhrál a
kdo trpí kromě tebe
samozřejmě i mě zebe stud,
chlad a hlad a chuť s vášní
skoro jak koktejl lásky
najednou je to ve mě
vaří se to
dere se to
chce to ven že
bez básně nebylo by bázně
ani krásně ,
nebyl by hlad ani chtíč
natož vrah co chce žít,
skoro jak na pokraji temnoty ,
člověk by se nedokopal
ani kapky marnosti ,
dutej, jsem dutej a
skoro i hluchej a
mam rozpraskaný ruce,
bez chuti bez šancí ,
ani feťák v absťáku
takhle se necejtí,
jako básník bez bázní....
můzo, ty proradná kurvo!
čím jsem si tě vysloužil,
čím jsem tvůj úděl zaplatil,
už jsi tu ,
už jsi tu zas,
směješ se mi a
lámeš mi vaz
nedutám, já ztratil jsem hlas,
jen pár písmen a slov
za odměnu mám

neříkám nic ani nedutám
děkuji ti, ty kurvo proradná
zas uvrhla jsi mě,
jsem světovej o kus víc
mé děti spílaj světu -vůbec nic...
Autor humus, 13.09.2011
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jooo, humus to tu pěkně rozžhavil!! nebo spíš mě :-)

13.09.2011 16:44:00 | Lagedama

tomu říkám vášeň:-)

13.09.2011 11:30:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí