Až budu stará....

Až budu stará....

Anotace: ... pro změnu nic pozitivního

Až budu stará cynická bába
s plenama věčně od moči
dementní z prášků
a ještě dementnější bez nich.

Budu chodit mezi lidma
a cpát jim svoje dementní moudra.
O neplatičích daní
a chlupatých zádech.

Budu plakat za soumraku
a pozorovat pro mě odporný východy slunce...
... jelikož nebudu moc spát.
A má rána budou hemeroidní.

Budu věšet ponožky
na šňůru za bytovkou.
Utírat sračky ze schodů
a kartáčkem na zuby
budu česat svý srostlý obočí.

Až budu stará a sama
budu nadávat na lidský zrůdy
a píchající děvky, který budou mít víc sebeúcty
než já.

Až budu senilní
sklopím oči...
A s rukou v kalhotkách
budu vzpomínat na všechny prázdný soulože
svýho života.

S pláštěnkou od moči
budu psát poznámkky
na zamlžené výlohy
o tom, že bůh je kosmonaut....
Autor Striptérka, 14.09.2011
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: blue, ECHO PARAZIT, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

io! :)

21.09.2011 00:10:00 | blue

ty voe to je dobrý....mě to přišlo vtipný i smutný.

14.09.2011 20:20:00 | ECHO PARAZIT

hluboce me to zasahlo ale duvod je muj.

14.09.2011 01:19:00 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí