pro Báru

pro Báru

Anotace: to bylo sepsaný na koleni a je to pro kámošku která si jí vymrčela

Vločka za vločkou padá,
proč jen zemřela tak mladá.
Její bledá tvář zhasla už navždy,
to její srdce neuneslo tolik pravdy.
Stopa krve ve sněhu, zabila se pro něhu.
Byla schopná vraždit z lásky
škoda je téhle krásky...
Autor klariseeek, 12.02.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí